Over ons

Occasion Centrum BETAG B.V. is een gezamenlijke onderneming van Silven van Bohemen en Nico Thalen. Nico Thalen is tevens eigenaar van officieel Peugeot Dealer Thalen te Beilen, een familiebedrijf dat al sinds 1965 meer dan 20.000 auto´s aan tevreden eindgebruikers heeft verkocht.

Naast het bestaande dealerbedrijf verkopen wij via ons Occasion Centrum BETAG alle merken gebruikte auto´s. Wij selecteren kritisch op wat wij inkopen, zodat u er zeker van kan zijn dat u bij BETAG een top product aanschaft voor een scherpe prijs.

Als geen ander weten wij dat in de moderne transparante tijd de auto consument 100% duidelijk wil weten welke waar hij voor zijn geld krijgt. Derhalve adverteren wij op internet met 100% door de nationale autopas gecontroleerde kilometerstanden en 100% correcte bouwjaren en uitvoeringen. Alle auto’s zijn voorzien van een gedocumenteerde onderhoudshistorie en worden aangeboden tegen messcherpe bodemprijzen.

Tevreden klanten is waar wij voor gaan, en dat willen we graag met u delen. Daarom zijn wij lid van het internetplatform tevreden.nl. Via onderstaand button kunt u onze resultaten bekijken.

Wie zijn wij


Directeur Nico Thalen

Directeur Silven van Bohemen


Tevreden klanten

Spacer
 
scroll up